2011. szeptember 3., szombat

ÚJ _ M E N E T REND




Új designhoz, Facebook csoporthoz, komolyabb elképzelésekhez nagyobb rendszerezettség dukál, nemde?
Nos, íme a 2011/12-es tanév őszi és tavaszi menetrendje.


SZERDA: "KIS KRITIKA"
A rendszeres olvasóknak már korábban is feltűnhetett, hogy nem csak vasárnap jelent meg kritika az oldalon, hanem a hét közben is, általában szerdán. A következőkben sem lesz ez másképp, a különbség csupán annyi, hogy ezek az irományok mostantól csak és kizárólag szerdán jelennek majd meg. A heti-kétheti rendszeresség továbbra is marad.


PÉNTEK: SPOTLIGHT
A Spotlight sorozat célja, hogy olyan előadókat mutassak be, akik közel állnak a szívemhez, de úgy érzem, nem kapnak elég figyelmet, következésképpen az olvasók nagy része nem is ismeri. A Spotlight koncepciójához hozzátartozik a kevés és lényegretörő, mégis informatív szöveg (csak hogy az elégséges háttértudás is meglegyen), illetve a sok-sok zene.


VASÁRNAP: "NAGY KRITIKA"
A szokásos heti "nagy kritika" az, amihez semmiképpen nem akartam hozzányúlni. Ez a legrégebbi és számomra a legkönnyebben fenntartható szekciója az oldalnak. A rendszeres olvasó - ismét - tudja és tudhatja, hogy néz ki egy ilyen cikk (az egyetlen albumtól a két-lemez-egyszerre-a-górcső-alattig sokminden előfordult már), ezért nem térnék ki a részletekre.


A hét többi napján pedig szórványosan előforduló random agymenésekre, playlist-ekre, ajánlókra, s egyéb irományokra lehet számítani. Mint eddig mindig.

Mindenkinek jó olvasást kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése