2010. december 10., péntek

É_V_IS MÉ T L ÉS / M_ ÁJU/S


Az Arcade Fire bejelenti harmadik lemezét (The Suburbs) illetve egy dupla A-oldalas 12"-es kislemez megjelenését: The Suburbs/Month of May





A Thom Yorke közreműködésével megszületett ...And the World Laughs with You c. Flying Lotus dal nem csak a Cosmogramma, hanem az év egyik legjobb dala





A Foals megtáltosodott. A harsány, zabolázatlan, mégis rendkívül bátortalan és szűkös keretek között mozgó matekos, ugrálós, csiripelős indie gitárpop slágerek után végre mélységgel, érzelmekkel, egyediséggel és sokkal fontosabban: hangulattal látta el dalait az oxfordi együttes. A Total Life Forever kötelező darab egy szép reményű és láthatóan intelligens együttestől.





A National kiadja a négy legjobb dalt, amit valaha írtak. Poptörténelmi jelentőségű pillanat ez, ugyanis az Anyone's Ghost, a Lemonworld, a Conversation 16 és az England olyan erősek, hogy akár az új WTC-t is építhetnék rájuk. Upsz!





A svéd The Radio Dept. úgy gatyába rázta saját magát, hogy sikerült letenniük az asztalra az év egyik leginkább agyondicsért lemezét.





Közel a vég, közel az ájulás, közel a fű nélkül beszívás. A Tame Impala zseniális bemutatkozó albumán elérkezünk a kilencedik tételhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése